DSC09874
DSC09858DSC09878

Vila Olga

Vila Olga

Categoria: .

Ne-am început activitatea în anul 2001 şi am încercat să imprimăm locului pe care îl gospodărim caracteristicile unei pensiuni: intimitate, linişte, grijă pentru fiecare client care ne calcă pragul.

Ne străduim să-i facem pe cei care vin la noi să se se simtă tratați aşa cum şi nouă, echipei de la Olga, ne-ar plăcea să fim trataţi când intrăm într-o pensiune. Vila Olga dispune de 10 camere, iar pentru grupurile mai mari, putem suplimenta capacitatea de cazare cu inca 4 camere care nu intra in circuitul turistic.

În anii care au trecut, am reuşit să ne facem cunoscuţi atât de firme care au devenit clienţi fideli, cât şi de turişti care au revenit cu plăcere, pentru condiţiile ospitaliere de cazare,posibilităţile de petrecere a timpului liber pe care le punem la dispoziţie şi nu în ultimul rând, mâncarea delicioasă pe care o pregătim.

Faptul că suntem situaţi la doar 105 km de Bucureşti, cu acces dintr-un drum cu 4 benzi (Bucureşti-Urziceni-Buzău) sau prin DN1 Bucureşti-Ploieşti-Buzău, înlesnește accesul și astfel, după nu mai mult de 80 de minute de la ieşirea din capitală veți trece pragul Vilei Olga.

Pentru petrecerea timpului liber, clienţii noştri au la dispoziţie un teren de minifotbal gazonat, o piscină descoperită, panou de baschet, masă de billiard,masă de ping pong, panou de alpinism, tir cu arcul, iar serile, înafară de jocurile de remi, şah și table, vă puteţi amuza folosind instalaţia de karaoke.

Obiectivele turistice din zonă le puteţi găsi descrise în secţiunea Atracţii turistice din meniu, ca şi pe pliantul pensiunii, unde se află şi o hartă a traseelor de drumeţie din staţiune.

Sarata-Monteoru, jud, Buzau, Romania
Str.Valea Seaca, nr 30
Mobil: 0744-30.40.12
Tel/fax: 0238-45.12.18
E-mail: pensiunea.olga@yahoo.com
www.monteoru.ro

Va rugam completati formularul de mai jos.

Nume:

Prenume:

Adresa:

Telefon:

E-mail:

Numar persoane:

Numar camere:

Data sosirii:

Data plecarii:

Alte detalii:


Introduceti textul: vreau cazare