20131116_152058
DSC03152--Medium-

Vila Europa

Vila Europa

Categoria: .

Vrăjit de frumusetea Europei, fiica regelui fenician Agenor, Zeus plănuieste să o fure si se preschimbă într-un taur alb, bland si frumos. Europa remarca frumusetea taurului si il incaleca, iar Zeus o răpeste, ducând-o pe insula Creta..El nu stia ca paradisul este in Valea Buzaului,ca sigur venea la noi….
Situata in statiunea Sarata Monteoru, la 20 de km de municipiul Buzau, intr-un cadru natural deosebit, Vila Europa va asigura discretie si confort in cele 7 camere duble, dotate cu bai proprii, uscator de par, seif, minibar, TV cablu, telefon, WI-FI gratuit. La cerere putem pune la dispozitie pat suplimentar si pat pentru bebelus(numar limitat). Este posibila parcarea limitata in incinta.
Camerele sunt denumite dupa mari orase : Paris, Londra, Zürich, Bucuresti, Moscova, Amsterdam si Istanbul, iar amenajarea individuala a camerelor a tinut cont de acest specific.
Piscina dotata cu sistem de inot contra curentului si Jacuzzi de 6 persoane este deschisa clientilor nostri in perioada sezonului de vara. Barul din piscina este la dispozitia dumneavoastra cu cocktail-uri, vinuri spumante si sampanie.
Pensiunea asigura meniuri complete sau ajustate dupa cerinta clientilor,variate, acompaniate de bauturi alcoolice si nealcooice , servite pe terasa de vara sau in salon. Meniurile pentru grupuri se stabilesc avand in vedere si sugestiile oaspetilor . La comanda, pregatim minuturi si gustari sau meniu dietetic.

Ana Adina Guef
Intreprindere individuala
127366 Sarata Monteoru nr.339
Comuna Merei,Judetul Buzau
Telefon Mobil: 0040 744 301 618
Telefon/Fax: 0040 238 751 228
vila.europa.monteoru@gmail.com

www.vilaeuropamonteoru.ro

Va rugam completati formularul de mai jos.

Nume:

Prenume:

Adresa:

Telefon:

E-mail:

Numar persoane:

Numar camere:

Data sosirii:

Data plecarii:

Alte detalii:


Introduceti textul: vreau cazare